Öğrenci Bilimsel Araştırma Kongresi (ÖBAK) Gerçekleştirildi.

Öğrenci Bilimsel Araştırma Kongresi kapsamında 29-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen öğrenci kongresinin açılışı Tıp fakültesi dekanı Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

29 Mayıs 2024 tarihinde Dr. Öğretim Üyesi Kamber KAŞALİ tarafından danışmanlığında yapılan araştırmalar, Türkçe ve İngilizce Tıp Programı 2. Sınıf öğrencilerinden oluşan gruplar tarafından sunuldu.

Sosyal Sorumluluk Projesi sunumları ise 30 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Dr. Öğretim Üyesi Suat SİNCAN tarafından danışmanlığının yapıldığı projeler, Türkçe ve İngilizce Tıp Programı 2. Sınıf öğrencilerinden oluşan gruplar tarafından sunuldu.